Stijlvol én groen wonen in Nevele

In het idyllische Meetjesland vindt u Residentie IJsbeer: 56 schitterende appartementen in drie stijlvolle gebouwen. Hedendaags en luxueus. Rustig gelegen, in het groen, terwijl de dorpskern van Nevele met al zijn troeven vlakbij is.

Het ‘groen wonen’ houdt trouwens meer in dan enkel de omgeving. De appartementen van Residentie IJsbeer zijn namelijk bijna energieneutraal. Zo houden we uw energiefactuur laag én dragen we zorg voor het klimaat. 

Ontdek deze prachtige plek om te wonen voor jong en oud, een ideale uitvalsbasis voor werk en vrije tijd.

Luxueus en comfortabel leven, zoals u het wil

Elk van de 56 appartementen van 94 tot 127m² werden ontworpen met optimaal en functioneel wooncomfort in het achterhoofd. Dit vertaalt zich in het gebruik van traditionele en stevige materialen op zowel technisch als afwerkingsvlak. Een totaalervaring van pure luxe. 

De appartementen kunnen bovendien volledig naar eigen smaak en maat worden ingericht.
Vanaf €269.450 koopt u al één van deze droomwoningen.
  1. 0
  2. 1
  3. 2

Levendig en rustig: toplocatie voor jong en oud

Zowel voor jonge gezinnen als voor de oudere generatie is Residentie IJsbeer een prachtige plek om te wonen. Want de omgeving is rustig en groen, en toch bevindt het centrum van Nevele zich vlakbij.

De dorpskern ligt op wandelafstand – op 650 meter. Daar vindt u alles wat u nodig heeft: winkels, restaurantjes, sportfaciliteiten, scholen, banken, een apotheek, bakkerij, slagerij, … Ook het openbaar vervoer en de verbinding naar de E40 zijn dichtbij.

Daarnaast wordt Nevele ook wel ‘een kruispunt van landelijke wegen’ genoemd. In geen tijd bevindt u zich in de natuur, met zijn vele uitgestippelde wandel- en fietsroutes. Nabij de schilderachtige Leie waant u zich al snel op vakantie en is ontspanning nooit ver weg.

img tyls